Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

ΟΙΚΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥ-ΖΗΝ

Η  ΔΥΝΑΜΗ  ΤΟΥ  ΗΛΙΟΥ  ΣΤΑ   ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ.
ΕΥ-ΖΗΝ ENERGY.
ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ  &
ΥΠΕΡΥΘΡΗ   ΘΕΡΜΑΝΣΗ.


Ο  ΑΠΟΛΥΤΟΣ  ΤΡΙΠΛΟΣ  ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ!
ΚΑΝΕ   ΕΣΥ  ΤΟ  ΔΙΚΟ  ΣΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ  ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ…
Φίλε  αναγνώστη  μέσα  στην  οικονομική λαίλαπα της ακριβείας  των προϊόντων θέρμανσης,  μην παρασύρεσαι από άστοχες κινήσεις  που τελικά θα είσαι από την μεριά των χαμένων.
Τα  τελευταία  2 χρόνια με την αύξηση της τιμής του πετρελαίου, ήρθε τα πάνω κάτω στο τομέα της θέρμανσης, ένας τομέας με μακρόχρονη χρήση (180 ημερών  περίπου), όλους μας, μας κυρίεψε ο πανικός χωρίς να σκεφτούμε τι ακριβώς θέλουμε. Και αρχίσαμε αλλοπρόσαλλα, να κατευθυνόμαστε σε διάφορες άλλες πήγες θέρμανσης, άλλοι χωρίς τεχνογνωσία  επιλέγαμε ότι μας συνέφερε, άλλοι επηρεαζόμασταν από κομήτες που έγιναν ειδήμονες στο τομέα της θέρμανσης, προτείνοντας μας  πηγές θέρμανσης ρυπογόνες για το περιβάλλον και τσέπη μας γιατί γινόταν χωρίς καμία σκέψη και μελέτη.
Το οποίο με τις τρεις παρακάτω  διαδοχικές κίνησης θα βγεις σίγουρα κερδισμένος.
1)      Όλοι μας χωρίς να κοιτάμε την ουσία, που ήταν, το πώς να εξαλείψουμε το κυριότερο, τις απώλειες θερμότητας του χώρου που θερμαίνουμε, και αυτό γινόταν με μια απλή  εφαρμογή, την λεγόμενη θερμομόνωση των εξωτερικών τοίχων (κέλυφος).
Ελαχιστοποιεί τις θερμικές απώλειες και εξοικονομεί ενέργεια.
Προστατεύει εμάς και τις κατασκευές από τις απότομες θερμοκρασιακές εναλλαγές του περιβάλλοντος.
Εξασφαλίζει αειφόρο θερμική άνεση στους χώρους που ζούμε και εργαζόμαστε.
Περιορίζει τη ρύπανση του περιβάλλοντος και τη σπατάλη ενεργειακών πόρων.




ΖΕΣΤΟ   ΣΠΙΤΙ  ΜΕ  ΣΥΜΜΑΧΟ  ΤΟΝ  ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟ.
2)      Κάνοντας την παραπάνω εφαρμογή, εν συνεχεία επιλέγουμε το είδος της θέρμανσης, που θα μας θερμάνει πλέον τον καλυμμένο χώρο μας από τις απώλειες θερμότητας, κατά την επιλογή θέρμανσης δεν μπορούμε να παραβλέψουμε την υγεία μας, και φυσικά το περιβάλλον τα κριτήρια πάλι εδώ θα πρέπει να είναι με αυστηρές συγκριτικές προδιαγραφές,  έτσι ώστε να προβούμε σε ένα είδος  οικονομικό στην αγορά και κατανάλωση ενέργειας – οικολογικό κατά την χρήση - χωρίς κόπο χρήσης –υγιεινό στον χρήστη –αισθητικό στο χώρο θέρμανσης.
Όλα τα προαναφερόμενα  για να τα απολάυσουμε στη καθημερινότητα μας έχοντας ένα τέλειο ΕΥ-ΖΗΝ  αρκεί να επιλέξουμε την τέλεια πηγή θερμότητας, και φυσικά την πηγή που επέλεξε η φύση να μας ζεστάνει, η οποία είναι η ΥΠΕΡΥΘΡΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ  μια τεχνολογία  βασιζόμενη πλήρης στα οφέλη το πώς μας ζεσταίνει ο ΗΛΙΟΣ .
Παρότρυνση μας να κάνετε μια έρευνα για τα οφέλη της υπέρυθρης θέρμανσης, μέσα από σελίδες του ιντερνέτ.

3)      Μια κύρια κίνηση που καλύπτει την ετησίως κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος αλλά και της θέρμανσης μας με τα θερμαντικά πάνελ της υπέρυθρης θέρμανσης, είναι η οικιακή φωτοβολταική εγκατάσταση στην οικία σας ή στο χώρο που θέλετε να ζεστάνετε.

Φίλε αναγνώστη  μην διστάζεις  έλα και εσύ στην εταιρία ΕΥ-ΖΗΝ ENERGY να σε ενημερώσει βοηθώντας σε να είσαι από την μεριά των κερδισμένων.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου