Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Παρουσίαση Ευ-ζην & Θέρμανση



Όπως την σκέφτηκε η φύση.

Υπέρυθρη Θέρμανση

Καλώς ήρθατε στην πιο γλυκιά ζέστη!
Εδώ, θα σας παρουσιάσουμε μια παγκόσμια καινοτομία!
Το κορυφαίο σύστημα θέρμανσης στον κόσμο, που διαρκώς βραβεύεται, για τα 4 σημεία της υπεροχής του:
  • Την υγεία
  • Την οικονομία
  • Τη λειτουργικότητα
  • Την αισθητική
Οι Ρωμαίοι, ήδη γνώριζαν, την θέρμανση που αποδίδεται με θερμικά κύματα.
Με βάση αυτήν την αρχή και εμείς κατασκευάζουμε τα προϊόντα μας, χρησιμοποιώντας παράλληλα, την προηγμένη τεχνολογία της εποχής μας με πολύ υψηλής ποιότητας υλικά. Κατορθώσαμε να επιτύχουμε το καλύτερο προϊόν, πολυβραβευμένο σε όλες τις εκθέσεις διάφορων χωρών της Ευρώπης, συνδυάζοντας την υψηλή αισθητική, την οικονομία χώρου και κατανάλωσης, την λειτουργικότητα και το πολύ λογικό κόστος αγοράς.
Ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε στην πλήρη ασφάλεια, την επίτευξη ευεξίας, αλλά και θετικών επιδράσεων στην υγεία του ανθρώπου. Όλα τα υπέρυθρα θερμαντικά συστήματα εξοικονομούν ενέργεια και είναι φιλικά προς το περιβάλλον ανεξάρτητα αν αυτά είναι επίπεδα θερμαντικά σώματα, θερμαντικές στήλες, θερμαντικές σφαίρες (για εγκατάσταση στο ταβάνι), σώματα για σάουνα και για Wellness - καμπίνες ή τεχνικές πλάκες για το στέγνωμα τοιχωμάτων.

Πράσινη ανάπτυξη - οικολογική συνείδηση - εξοικονόμηση ενέργειας - Ανανεώσιμες πηγές
Είναι βέβαιο, ότι τα πολλά πλεονεκτήματα του προϊόντος έναντι των συμβατικών συστημάτων θέρμανσης θα συνδράμουν αξιόπιστα και καίρια, στο διεθνές ενεργειακό αλλά και περιβαλλοντολογικό πρόβλημα, που κάθε μέρα γίνεται οξύτερο.
Ιδιαίτερα, στις ημέρες μας, όπου οι εξαγγελίες πολιτικών και αρχηγών κρατών, σαν βασικό θέμα έχουν την πράσινη ανάπτυξη και τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, γίνεται απολύτως σαφές, πως οδηγούμαστε, σε μια "μετά εποχή" ενέργειας, όπου η ενέργεια, θα παράγεται κυρίως, από τις "δωρεάν" ανεξάντλητες φυσικές πηγές. Ήδη έγιναν τα πρώτα δυναμικά βήματα (παραγωγής και εγκατάστασης) των ανανεώσιμων πηγών, σε όλον τον πλανήτη και είναι πλέον είναι σαφές, πως τα ηλεκτρικά συστήματα, είναι αυτά, που θα αναλάβουν τον κύριο ρόλο, σε όλες τις αναγκαίες λειτουργίες της ζωής μας. Τα κάθε είδους καύσιμα, σιγά-σιγά θα παρέρχονται και μαζί τους, τα φαινόμενα μόλυνσης του περιβάλλοντος, ασύστολης ενεργειακής δαπάνης, καθώς και η ανασφάλεια που προέρχεται, από τις συνεχείς αναπροσαρμογές των τιμών τους.
Το προϊόν μας, ανήκει στην κατηγορία εκείνων, που προΐστανται, σε αυτήν την "οικολογική επανάσταση", αλλά υπερέχει ακόμη περισσότερο, διότι δεν ατενίζει μονάχα στο "ενεργειακό μέλλον", αλλά προσφέρει κορυφαία λύση στο "ενεργειακό παρόν"! Αυτό συμβαίνει, χάριν της κατασκευαστικής του αρτιότητας, αλλά και χάριν της υπέρυθρης εκπομπής θερμότητας που παράγει, εξασφαλίζοντας έτσι, πολύ χαμηλές καταναλώσεις ενέργειας , αλλά και απόλυτα ευεργετικές επιδράσεις στην υγεία των χρηστών, και των κτιρίων.
Άλλωστε, το προϊόν μας κατασκευάζεται, σε βιομηχανικό, οικολογικό πάρκο της Αυστρίας, όπου στεγάζονται, μονάχα, προϊόντα εξοικονόμησης ενέργειας, φιλικά προς το περιβάλλον.
Για τα προϊόντα δίνουμε εγγύηση 60 μηνών.
Το σύστημα μας, είναι ελεγμένο από TUV, GS, CE, CSA (για Η.Π.Α και Καναδά) και υπόκεινται στον οικολογικό έλεγχο υλικών της GSF.).
Υπεύθυνη πωλήσεων για την ΕΥ-ΖΗΝ.
Καζανά Ανθή.
Τηλ./fax: 2310 605460. Κιν.: 6974 790751.
http://efzin-thermansi.blogspot.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου